17 Mart 2017 Cuma

❄️️❄️️Tam Bahar Geldi Derken ❄️️❄️️

❄️️❄️️

''Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır.'' demiş atalarımız boşa da dememiş olduklarını her sene mart ispatlıyor bize. 




Tam güneş yüzümüze güldü bahar geldi, hava sıcacık oldu, hatta yazlıkları artık çıkarsam mı derken lapa lapa yağan kar keyfi yaptık bugün. On dakika da bembeyaz oldu hemen bahçeler. 


İki üç haftadır giymediğim kışlık kabanımı bugün yine giydim. Hemen de alışmışım incecik giyinmeye üstümde bir fazlalık oldu ki sormayın. Bu hafta yazlık hurcu döküp seçip çıkaracaktım kıyafetleri ama haftaya ertelemek de fayda var gibi görünüyor. Hafta içi oyalanacak iş olmuş olur benim için üstelik. 

❄️️❄️️

Bugün ayrıca bir süre English Home ve Madame Coco'yu gezme fırsatım oldu. English Home'da önceden çok güzel nevresimler oluyordu son iki sezondur getirdikleri nevresimlerden hiç beğendiğim olmadı benim. Özellikle güzel bir şey var mı diye uzun uzun inceledim ama bulamadım. Eskilerden beğendiklerimden daha çok alsaymışım diye düşündüm. Ciddi anlamda değiştirdi sanki ürünleri ya da benim zevkim değişti. Benim zevkim değişmiş olsa eski aldıklarımı hala hayranlıkla beğeniyorum hatta arada beğenip de almadıklarım aklıma geliyor onlara benzer üretim yapmadıklarını görüyorum. 

      

Madame coco ise zaten nevresim konusunda bana pek hitap etmiyordu ama bu sefer canlı renklerde çiçekleri olan bi nevresim takımı çıkarttığını gördüm çok beğendim. Muhtemelen onu  alacağım. Bir de güzel bir deseni havlu gördüm. Artık havluya doymuşum kolay kolay beğenmiyorum ya da havlunun da piyasası değişti bana hitap etmiyor. Kabartmalı deseni ola o havlu hediyelik olarak çok güzel olur diye düşündüm. Alıp da mini bir konsept yaptığımda paylaşırım ama hazırda evlenecek olan arkadaşım yok maalesef taze bitti. Evlenme planı olanlara hediye ala ala hevesimi alıyordum ne güzel artık amcamın küçük gelinine alırım. :)


Ben bu nevresimleri çeyizime alınacak olarak belirledim. Gerçi şuan indirimdeler internet sitesinde ama ben daha sonra anneme de gösterip mağazadan alacağım. Bi de onun gelme süresi kargo stresi falan oluyor mağazadan almak daha iyi bence. :)


Hgk Günlükleri'nden sevgilerle...

6 yorum:

  1. Merabalar blogunuzu takibe aldim.banada beklerim :) ayrica bencede güzel modelleri secmissiniz :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba iadeyi ziyarete geldim takipteyim sizi bizimde buralarda atıştırdı biraz kar 😊

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. İade-i ziyarete geldim:) Atalarımız hiç boş söz söylememiş gerçekten. Bizim burada da soğudu havalar ama karlı bir memleket olmadığı için sadece yağmur ve soğuk oluyor. Biz bahara bir adım daha yakınız yani;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başımıza diyelim o zaman :) teşekkür ederim sayfamı ziyaret ettiğiniz için :)

      Sil