1 Kasım 2016 Salı

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları

Size güzel bir kitap, güzel olduğunu düşündüğüm bir film ve gerçekten çok güzel bir müzik önerisi yapacağım. :)



Benim Bayan Peregrine'yi keşfetmem filmi ile gerçekleşti keşke daha önce okumuş olsaydım dediğim  kitaplardan. Kitabın gerçek fotoğraflardan oluşan içeriği insanı fazlasıyla ürkütüyor ancak yine de biz yetişkinler bazen çok istesek de - yani ben çok isterdim- canavarlar gerçek değil. Yoksa bu konuda hala bi yanılgı içinde miyim kuşkuya düştüm kitabı okurken. 


Benim gibi gerçeklikten uzak yaşamak isteyen insanlar zaten çoktan okumuş olmalı. Bi ben geç kalmışım kendimi öyle hissettim. Bunu hissetmemdeki bir etken de böyle bir dünya varken benim onu bu kadar geç keşfetmiş olmam. İkinci ve Üçüncü kitabı okumak için sabırsızlanıyorum. Bazı şeylerin sonsuza dek sürmesini istersiniz, sonu nasıl olur üçüncü kitapta bitiyor mu bilmiyorum ama ben bu hikayenin sonsuza dek sürmesini isterim.

*Film vizyonda ancak ne zaman kalkacak bilmiyorum.





Film afişlerinin bu güzelliğinden sonra izlememek elde değil. Bence okuyun ve izleyin ve dinleyin. İşte o çok beğendiğim şarkı ise aşağıda :)




Hgk Günlükleri'nden sevgilerle...

2 yorum:

  1. biraz geç oldu ama iadeyi ziyaret yapabildim,güzel bir blog ve güzel bir yazı.ben ilk iki kitabı okudum fena değillerdi ,son kitabı yeni aldım.aslında tek kitapla da olay halıollurmuş.film ağrı'ya gelmedi sırf filmi için kitapları okuduydum amma halen daha izleyemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende henüz izleyemedim filmi malesef.. olaylar olarak ilk kitap tam bir giriş oluşturuyor zaten asıl mesele ikinci.üçüncü kitapmis gibi hissettiriyor. Onları da okuyacağım en kısa zamanda :)

      Sil