20 Kasım 2016 Pazar

❤️ bikutumutluluk.com alışverişim ❤️ mutluluk ajandası ❤️

Bir planner yapmaya karar verip ardından ajanda siparişi verimemi bir önceki yazımda bahsetmiştim. buradan ulaşabilirsiniz. 


İşte gerçekten seveceğimi düşündüğüm siparişim süper hızlı bir şekilde bana ulaştı. İnanamadım. Ben yüksek lisans için haftada bir gün şehir dışına gidiyorum. Salı günü sipariş verdim 'iki güne gelir o zamana da ben okuldan dönmüş olurum' diye düşünüyordum ama ertesi gün öğlende eve kadar gelmiş. Kimseyi bulamamış beni aradı. Gerçekten çok şaşırdım. Bu zamana kadar bana ulaşmış olan en hızlı kargoydu. Ertesi gün tekrar dağıtıma çıkardılar tabi ben o zaman aldım. 

Paketten çıkan her bir parça o kadar güzel ki.❤︎ Kitap ayracının kahve eşliğinde gelmiş olması ayrı bi hoş. 
Günlerdir kendime bir sürü iş çıkardım. Özellikle dün bütün gün kitaplık temizliği ile uğraştım. Erteleye erteleye bugün sonunda yayınlayabiliyorum.
Henüz sevip okşama aşamasını geçemedim. Benim gibi defter, kitap, kırtasiye düşkünü arkadaşlar bilir. Önce seversin. Sonra kullanırsın. İnşallah bir hafta sonra falan kullanmaya başlarım çünkü çok istiyorum bu ajandayı kullanmak.- sanki benim değil, sanki elimden alan var, yanı başımda duruyor da kullanmıyorum, saf mıyım neyim-


*Mutlu düşün, mutlu olsun*
Artık bol bol fotoğraflarımda bu ajandanın çeşitli halleri yer alacak!
Güzel hayaller kurup, güzel defterlere yazalım ki güzel olsun. 
Pamuk şekeri rengindeki tatlı defter en azından plan yaparken biraz daha motive olmamı sağlayacak. Bu sene kolay olmayacak, belki en zor senelerden biri olacak benim için. Hatta en zoru. Zamanı geldikçe neler olacağını göreceğiz. Ben şimdiden korkarken yaşanacaklardan, günümü bu şekilde renklendirmeye çalışıyorum. 

Hgk Günlükleri'nden sevgilerle...

❤️






4 yorum:

  1. Çok tatlılaaar :D Mutlu günlerde kullan... Kahve çekirdeklerini görünce bende film koptu zaten :D :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ya ;) ben de bakmalara doyamadım henüz teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil