30 Mart 2013 Cumartesi

lip balm yapma heyecanı :)



 Sabah rüyamda görmüş gibi kalkar kalkmaz yaptığım lip balmların ikisi tırt çıktı, biri güzel. Çünkü ikisinde ucuzluktan aldığım çok yıllık -yaklaşık 4- farı kullanmıştım, nasılsa dandik diye. Cidden dandikmiş, o ne iğrenç koku öyle, insanın ağzına çok kötü bir tat veriyor ama ilk yaptığım da far yok, sadece rujlar ve vazelin var. Kokusu da gayet normal, benim satın aldığım lip balmlardan daha kalıcı, vazelin sağolsun saatlerce kaldı yumuşacık dudağım, renginin de kalıcılığı bir o kadar var. :)


Bugün başka ne mi yaptım? Tabi ki gezmeye gittim canım arkadaşımla. :) Vatan bilgisayarda biraz bilgisayar baktık, biz biraz teknoloji seviyoruz da. :) Sonra oradan kentparka  geçip biraz da orada gezdik. Decathlon'dan spor malzemelerine baktık muhtemelen evlenince o mağazanın yarısı bizim evde olacak. Mobilyalara da bakmazsak olmaz çok güzel şeyler beğendik ama bizim için biraz pahalı. Şu an daha öğrenci olduğumuzdan o kadar çok geliyor ki o fiyatlar gözümüze. İnşallah onları alabilecek iyi birer işimiz olur. Çok çok çok fazla para harcamama rağmen tabi ki gittim Gratis ve Watsons'dan alışveriş yaptım. :)


 İşte buradaki yazımda bu saç maskelerini anlatmıştım. İki tane daha aldım. Güpgüzel olsun saçlarım. :)

Başka bir maske görmüştüm broşürde ona bakacaktım ama bunları gördüm, okudum özelliklerini, beğendim bir deneyim dedim. Diş ipimi kaybetmiştim bir tane daha aldım bende gitmişken.


 Sabah ki yanlış denemelerime rağmen pes etmedim. Bir de kahveli dudak balmı nasıl olur deneyim dedim.


Ama olmadı... :( Farlı olanlardan daha kötü bir kokusu var. Anladım ki vazelinle her şey karıştırılmıyor. Ve soğurken kahve taneleri dibe çökmüş, vazelin üstte kalmış homojen de değil. Belki pişmiş kahve homojen olur ama denemeyeceğim. :)



Ben de dedim ki bari bir kahve içeyim. Yaptım iki kahve biri bana biri babama afiyetle içtik. Babamın Kıbrıs'tan getirdiğim dediği kahve. :) Sanki gitti. :) 
Kahvenin telvelerini de boşa harcamadım tabi bir güzel masaj yaptım yüzüme onlarla yumuşacık oldu.
:)





6 yorum:

  1. kahveli :)) başarılı olsa harika bir şey olurdu. homojen olmayışına çok güldüm ama :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende mükemmel olur diye düşünmüştüm ama hüsranla sonuçlandı :) pişmiş olanı da denemedim sonradan belki o olurdu telvesiz karışım ama kokusu dayanılmaz derecede yaa..hiç deneme bence kahveliyi

      Sil
    2. telvelerle saçlarına maske yap. saçlara çok iyi geliyor telve ;)

      Sil
    3. Onu nasıl yapacağım? Tarif verebilir misin?

      Sil
  2. AFIYET OLSUN BAYILIRIM TURK KAHVESINE BANA BEKLERIM SEVGILER:D

    YanıtlaSil