12 Mart 2013 Salı

alışveriş poşetimden çıkanlar..

Merhaba sevgili dostlar;

Hafta sonum biraz hareketli geçti. Benim okul saatlerimden dolayı hafta sonu diye nitelendirdiğim kısım perşembe 11:00'den sonra başlıyor pazar akşama kadar. Perşembe arkadaşlarımla görüştüm, yemek sohbet fln geçti zaman. Çok güzel bir babet aldım ben alışık değilim çok rahat olduğunun farkındayım ve artık alışmam gerektiğini düşünüyorum babet giymeye. Bazıları çok ince oluyo yere basıyor gibi hissediyorum o yüzden giyemiyorum - normalde nereye basıyorsam sanki :) ama bu aldığımın tabanı biraz daha kalın gibi sanki bana rahat geldi sevdim zaten rengini çok beğendim modeli desen ayrı bi hoşuma gitti.Ankara'da metro altından bi dükkanda gördüm de aldım dükkanın ismini hatırlamıyorum karşısındada çok güzel bi çantacı var ve benim beğendiğim tek kalan o çok güzel çantayı iki kadın aldı gitti :( neyse ayakkabıdan bahsediyorduk inşallah giyerim :)


8 mart dünya kadınlar gününde de buluşmaya bir buçuk saat geç gelen arkadaşımla birlikte kızılayda geçirdik yine. Gelmesini beklerken karanfilde stantlar vardı kadınların elişi yaptıkları şeyler çok güzeldi hepsi ama henüz ilgi alanıma girmiyo belki çeyizime olabilir :)  Arkadaşım çizme arıyordu kendine ama hiç bir ayakkabıcıya götürmedim onu geç geldiği için :) gratis alışverişi yaptık. ben kendime iki tane şal aldım çok güzel ve diğer renkleride çok güzeldi hepsini almak istedim neyse dedim diğerlerini de sonra alayım ayın 7si yeni gelmiş olsada öğrenci bütçemi fazla sarsmamalıyım sonra ayın sonunda harcayacak para kalmaz :)



Kadınlar günü stantlarında kitap ayraçları gördüm baktım renk renk desen desen alayım bunlardan dedim stant başında duran yaşlı teyzeciğim sağolsun 5 tane al 1 tane bedava dedi bende onu mu kıracağım aldım  6 tane hemen :) burda 4 tanesi var o gün buluştuğum arkadaşıma birini verdim 10 mart da kardeşimin doğum günüydü hediyesinin yanında bir tanesini de ona verdim :) muhtemelen bir tanesi de benim happy box'a girecek :)



Ben gratisten L'action yüz bölgesi için tüylerin uzamasını yavaşlatıcı serum ve yapılandırıcı ve parlaklık verici saç maskesi almıştım denemek için. Ee indirim var sonuçta kaçırmamak lazım :) Akşam eve geldim incelemeye başladım internetten, diğer bloglardan L'action ürünlerinin işe yaradığını okudum. Siyah noktalar için serumunun çok işe yaradığını ve dudak dolgunlaştırıcı serumunun gerçekten dolgunlaştırdığı yazıyordu. hiç kaçırır mıyım ertesi gün yine gratiste buldum kendimi :) gözenek sıkılaştırıcı krem ve dudak dolgunlaştırıcıdan aldım. 4 hafta sonra etkilerinin nasıl olduğunu yazarım tabi inşallah düzenli kullanırsam :) Bunlar değil sadece birde amazing shine aldım ama kullanmadım aynı işlevde bir çok şey var zaten bu hediye veririm diye ve çok tatlı bi not defteri aldım kullanmaya kıyabilir miyim bilmiyorum belki hediye kutusu için bir tane daha alabilirim ben çok beğendim.. 



Alışveriş poşetimin içi hala dolu ben ne zaman kızılaya gitsem karanfilde kırtasiye var 'gür ozalit' oraya girmeden duramam alacağım bir şey olmasa bile giderim alırım :) yine ihtiyaçtan gitmedim hediyelik şeyler için gittim demiştim ya önce hediye almaya başlayıp sonra blog açtım ben diye :) :) işte ordan aldıklarım da burda ben hepsini çok sevdim...



6 yorum:

  1. canım hepsini güle güle kullan babetini çok beğendim gayet rahat görünüyor giyersin :)ürünleri deneyince de paylaşırsın artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) ürünlerin sonucunu 4 hafta sonra alacağım öyle diyorlar, hemen paylaşırım tabi etkilerini :)

      Sil
  2. Hepsi birbirinden güzel sana yakıştığından eminim :) güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Laction dudak dolgunlastirici ise yaradimi

    YanıtlaSil
  4. Evet ise yaradi düzenli kulkanimda yani ben öyle hissettim bana öyle göründü :) dudaktaki yaralari ve catlaklari iyileştirme de oldukça basarili :)

    YanıtlaSil