15 Ocak 2017 Pazar

❄️️HİÇ'TEN BİR YERDEYİM❄️️

Dünyanın tüm melodileri kulaklarımda dans ediyor.
Çılgınca mutlu olmak, en azından bunu ucundan kıyısından da olsa tatmak çok güzel.
Aslında hissettiğim; yaşadığım haklı gururun yansımaları..
heyecan, sevinç, mutluluk, gurur
En çok da şükür.
Emeklerim karşılık buldu.

❄️️

Allah her çabanın karşılığını verir.
Bekle dedi bekledim.
Sabrım sınırlarını zorladı.
Ama ben pes etmedim.
Çalışmam, çabam değildi belki de.
Vazgeçmeyişimin ödülü bu.

❄️️

4 Ocak 2017 Çarşamba

Ocak-Şubat-Mart Hedefim^^

Kendime kocaman bir kütüphane yapmak istiyorum. Keşke mümkün olsa değil mi? Kitap okumayı sevip, kitaplara değer veren her insanın hayallerinde vardır bu. 

Ben kendime öncelikli okunacaklar için minik bir liste yaptım ama genelde yaptığım listeler karışır, kafama göre okurum. Yine araya farklı kitaplar girecek gibi görünüyor. 




Kitapların bazılarını almıştım zaten elimde var. Muhtemelen öncelikli olarak onlardan başlayacağım. Aklımda o kadar çok okunacak var ki...


3 Ocak 2017 Salı

2017'nin İlk Hediyesi

^^Hediye zamanı^^
Hediye vermeyi ve almayı çok seven biriyim. Daha çok almayı sevdiğimi itiraf etmeliyim. Kim sevmez ki zaten. :)

Bu hediyem de kuzenime nasipmiş. Aslında bir ay kadar önce internetten kitap alışverişi yapmıştım. Bu kitabı ise çevremde sevebileceğini düşündüğüm insanlar vardı. Bu nedenle iki tane sipariş vermiştim. Ne de olsa Harry potter ile büyüyen bir nesildik. Ben küçükken baktığım her yer Harry potter posterleri ile doluydu. Bu aşşırının aşşırısı hayranlık benden kardeşime, kardeşimden kuzenime, onlardan diğer kuzenlerime bulaştı. Evet ben görevimi yaptım ve nesilden nesile aktardım. Hala severim ama eskisi kadar büyük bi bağımlılığa sahip olduğum söylenemez. Büyüdükçe hayalperest dünyam hiç değişmese de yeni kahramanlar keşfettim artık. Hatta artık haddinden fazla oldular :)