10 Kasım 2016 Perşembe

Okunacaklar Listesi

Kitapları seven, elimden geldiğince kitap okumaya çalışan bir insanım ben. Hatta kitaplıklar, kütüphaneler benim için ayrı değerlidir. Bu huyum ya da alışkanlığım babamdan geçmiş olmalı. Ara ara internette kitapçıları gezer bakar bakar da doyamam kitaplara. Genelde Kızılay'da ya da herhangi bir avmde isem kesinlikle kitapçıları gezerim. 
Geçenlerde de D&R'ın online mağazasını geziyordum. Almak istediklerimi sepete bir atayım bakalım ne kadar tutacak diye düşündüm gezerken ekledim bir kısmını ama daha tam anlamıyla bitmeden bi bakayım dedim. ❤️  




Sadece yarım saat gibi bir kısa süre içinde neredeyse 400tlye ulaştım. 
İşsiz bir insan üstelik bir öğrenci olarak böyle bir alışveriş yapmam imkansız. 
O anki küçük şoktan sonra tabi ki hepsini favori listeme ekledim, beklemede duruyorlar. Kitapları aldıkça listeden çıkarmayı düşünüyorum. 
~Aslında listede bir kitap daha vardı ama onu hemen alınca çıkarttım.~

Peki benim almak istediklerim neler şimdi çok sevdiğim listeyi paylaşacağım. Ama kitapların hepsini hemen alamayacağım için bu listeyi eritmem çok uzun zaman alabilir. Evde de iki büyük kitaplığımız var hepsi babamın okudukları, oradan da okumaya devam ediyorum zaten. 
Bu yüzden şöyle bir şey yapmaya karar verdim. Şu an verdim. :) Hedefim önümüzdeki yaza kadar 20 kitap bitirmek olsun, tam kesin bir tarih vermek daha iyi olacaktır. Temmuz 27 olsun. Aklıma ilk gelen o oldu herhangi bir anlamı yok o tarihin. Bu listedeki 30 kitabın en azından 20sini bitirmiş olmak hedefim olsun. 
Şu an yazarken belirledim bu hedefi ve tarihi.
Aslında bu şekilde dilek listesi oluşturup sizde kendi hedeflerinizi koyabilirsiniz.
Bakalım ne kadar gerçekleşecek.❤️

Benim Favoriler Listem:   
                                           
                                            
                                           


Hedef belli çok okumak lazım.

Hgk Günlükleri'nden sevgilerle...
❤️




1 yorum:

  1. Katılmak isterim elbette en kısa zamanda inceleyeceğim. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil